ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ν. Παναγιώτου στο {TS} για τον τελικό: Πως βλέπει ΑΕΚ και Απόλλων, το κανόνι και ο παίκτης των μεγάλων ματς!

Ν. Παναγιώτου στο {TS} για τον τελικό: Πως βλέπει ΑΕΚ και Απόλλων, το κανόνι και ο παίκτης των μεγάλων ματς!

Ο Κύπριος προπονητής Νίκος Παναγιώτου μίλησε στο ThemaSports για τον μεγάλο τελικό.

Του Γιώργου Λεωνίδου

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που δοξάστηκε με την φανέλα της Ανόρθωσης ενώ αγωνίστηκε και μια χρονιά με την φανέλα της ΑΕΚ Λάρνακας μίλησε για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΕΚ και Απόλλωνα.

Ο πρώην τεχνικός των Ερμή,Νέας Σαλαμίνας και Άρη τοποθετήθηκε για τα δυνατά σημεία των δύο ομάδων, τους παίκτες κλειδιά ενώ επισήμανε πόσο ποιοτικές ομάδες είναι και οι δύο και πόσο ευτυχισμένοι είναι οι δύο τεχνικοί με την ποιότητα των παικτών που έχουν. Παράλληλα μίλησε και για την παρουσία του κόσμου σε σχέση και με τα προηγούμενα χρόνια.

Δείτε τι δήλωσε στο ThemaSports:

  • Ποια θεωρείται ότι είναι τα κλειδιά του αγώνα και που θα κριθεί ο τελικός

Ελπίζω ότι θα είναι γιορτή του ποδοσφαίρου με το κλείσιμο της φετινής χρονιάς. Δυο ομάδες πολύ ποιοτικές. Μια ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ με αρκετή ηρεμία και ωριμότητα, απέναντι σε έναν Απόλλωνα, ο οποίος την φετινή σεζόν έχει παίξει πολύ καλό ποδόσφαιρο και πιστεύω ότι είναι η πιο γρήγορη ομάδα του πρωταθλήματος.

  • Πιστεύετε ότι ο κόσμος θα παίξει ρόλο;

Δεν θα παίξει μεγάλο ρόλο γιατί ένας τελικός είναι ένα παιχνίδι. Μια καλή βραδιά από δύο ποιοτικές ομάδες σίγουρα αλλάζει τα δεδομένα. Άρα το κομμάτι κόσμος σίγουρα είναι χαρά για τους παίκτες και τους φιλάθλους αλλά από εκεί και πέρα θα μιλήσει η ποιότητα.

  • Στο παρελθόν γίνονταν τελικοί με πολύ περισσότερο κόσμο ενώ τώρα θα είναι περίπου 10 χιλιάδες στο γήπεδο ίσως και κάτι παραπάνω. Είναι λυπηρό αυτό, τι έχετε να δηλώσετε για αυτό;

Αυτό σκοτώνει το ποδόσφαιρο, αυτό κρατάει μακριά τους υγιείς φιλάθλους που θέλουν να πάνε γήπεδο. Σίγουρα αυτά τα παιχνίδια είναι για 20 και πλέον χιλιάδες και όχι για 10.

  • Οι παίκτες κλειδιά της κάθε ομάδας

Νομίζω είναι ευτυχισμένοι και οι δύο προπονητές των ομάδων, και ο φίλος μου ο Σωφρόνης και ο φίλος μου ο Ιδιάκεθ με την ποιότητα που έχουν στις ομάδες τους. Από πλευράς ΑΕΚ μεγάλο ρόλο θα παίξει ο στράικερ ο Φλοριάν, το πρώτο κανόνι της ΑΕΚ και ο Λαρένα με την ηρεμία του και τις επινοήσεις του στο παιχνίδι ενώ η ΑΕΚ είναι και πολύ επικίνδυνη στις στατικές φάσεις. Από πλευράς Απόλλωνα μεγάλο κεφάλαιο είναι ο Παπουλής που στα μεγάλα παιχνίδια δίνει το δικό του στίγμα. Ο Απόλλωνας έχει μια μεσαία γραμμή που είναι αρκετά σκληροτράχηλη και είναι πολύ επιθετικογενής ομάδα με τρεις πολύ γρήγορους επιθετικούς.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top